torstai 1. marraskuuta 2012

Martta-vierailu 30.10.2012

Kemin Martat vierailivat koulullamme kertomassa toiminnastaan, sekä siitä miten vanhasta tehdään uutta. Martat esittelivät tekemiään askarteluja ja käsitöitä. Martat opettivat meitä tekemään joitakin askarteluja ja käsitöitä. Emme kuitenkaan tehneet töitä vaan katsoimme mallit ja saatamme tehdä töitä koulullamme. Parhaiten jäi mieleen sukkahousuista leikatut ympyrät, joista opettelimme tekemään hauskan solmun.Martat olivat tehneet hienoja kortteja, kaikkein hienoin kortti oli kortti jossa oli käytetty liimattu vanha CD-levy, jonka päälle oli liimattu kuva. Siellä oli myös kortteja joissa oli käytetty vanhoista lehdistä leikattuja kuvia. Martat olivat tehneet kynttilöihin kuvia serveteistä, ne oli liimattu kynttilä liimalla. Oli kiva kun saimme kuulla Kemin Martoista.

Niina 4. luokka



Kemin Martat kävivät meidän koulussa opettamasta miten vanhasta voi tehdä uutta.Mukana oli kaiken laisia askarteluja ja käsitöitä.Opimme paljon miten voi tehdä vanhasta uutta.Kaikkein parhaiten mieleeni jäi  kortti missä oli missä oli sininen tausta ja Cd-levy minkä päällä oli hirsimökin kuva. Itse pidin vierailusta oikein paljon.

Riikka 4. luokka


Kemin Martoilla oli mahtavia vanhoista tehtyjä uusia kaikenlaisia; kahvipusseista tehty hieno laukku ja vanhoista farkuista tehty reppu ja tykkäsin paljon Marttojen esityksestä.

Eetu

Kuvia vierailusta löytyy täältä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti